با توجه به نیاز جامعه  فنی کشور و تامین خواسته های متخصصین داخلی و اطلاع رسانی از جدیدترین محصولات و دانش فنی روز، در سال ۱۳۵۵ نخستین شماره مجله رادیو و تلویزیون منتشر گردید. از آنجا که دنیای الکترونیک و تکنولوژی همواره در حال پیشرفت و تغییر می باشد، مسئولین این نشریه هماهنگ با تغییرات تکنولوژی روز و نیازهای روز جامعه  در سال 1357 نام این نشریه را به علم الکترونیک تغییر داده تا بتوانند حوزه وسیعتری از این دانش را برای متخصصین داخلی تحت پوشش آورند. در همین راستا، در سال 1355 نام مجله به علم الکترونیک و کامپیوتر تغییر یافت تا نیازهای جامعه را نسبت به دانش کامپیوتر که جدیدترین تکنولوژی بوده و مشتاقان  بسیاری داشت را تامین نماید. طی سالهای 65 الی 67 که اوج کامپیوترهای خانگی بود، این ماهنامه اقدام به انتشار ویژه نامه های جداگانه ای برای مخاطبین خاص خود نموده و ویژه نامه های کامپیوترهای شخصی و کامپیوترهای خانگی را برای علاقمندان منتشر می نمود. با افول کامپیوترهای خانگی و پیشرفت روز افزون کامپیوترهای شخصی و استفاده از آنها برای مصارف شخصی و خانگی و جایگزین آنها با کامپیوترهایی همچون کمودور و آمیگا، گروه نشریات علمی تحقیقاتی علم الکترونیک اقدام به تغییر نام ماهنامه علم الکترونیک به علم الکترونیک و کامپیوتر نمود. در سال 1375 گروه نشریات علمی تحقیقاتی علم الکترونیک با تغییر نامه به گروه نشریات علمی تحقیقاتی علم الکترونیک و کامپیوتر، فصل جدیدی در تاریخ انتشار این ماهنامه باز نمود.

در حال حاضر، مجله علم الکترونیک و کامپیوتر تنها نشریه ایرانی است که با رعایت قوانین بین المللی کپی رایت در ایران منتشر شده و مدت ۴۵ سال است که با ارائه مطالب مستند و پر محتوا نسبت به خوانندگان خود متعهد می‌باشد.

شورای سردبیری این نشریه به شیوه های مختلف اعم از نظر سنجی های منتشر شده در مجله، تماس مستقیم با خوانندگان و غیره، همواره سعی در بهبود کیفی مقالات خود در راستای نیازهای خوانندگان خود داشته و با آغوش باز انتقادات خوانندگان خود را مورد بررسی قرار داده است.

هرگز کار خود را بی عیب نمی دانیم زیرا چنانچه اینگونه تصور می کردیم، راه پیشرفت را بر خود بسته و در جایگاه کنونی قرار نداشتیم.

دکمه بازگشت به بالا